Over

Passie, toewijding, vakmanschap en geduld zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Op deze manier willen wij ons onderscheiden van elk ander “autopoetsbedrijf’ 

Omdat elke auto en klant uniek zijn stelt Custom-CarCare de behandelmethodes samen met de klant, om de behoeften en verwachtingen optimaal te kunnen waarborgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het cosmetisch onderhouden van auto’s. Doormiddel van passie, geduld en kwalitatief hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat uw auto tot in het kleinste detail verzorgd wordt. 

Custom-CarCare is ontstaan uit mijn passie voor auto’s. Tijdens mijn eerste bijbaan bij een autobedrijf kwam ik erachter dat dat ik er veel voldoening uithaalde om auto’s tot in de puntjes te verzorgen. Om deze reden ben ik vervolgens bij een gespecialiseerd poetsbedrijf gaan werken om hier meer ervaring op te doen. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan, ben ik in 2017 voor mezelf gestart. Ik heb veel ervaring met alle verschillende type personenwagens en gebruik alléén maar kwalitatief hoogwaardige producten. Ik weet als geen ander dat uw auto een kostbaar bezit is en zal uw auto daarom altijd met precisie behandelen. Ik luister graag naar uw wensen en behoeftes en door mijn vakmanschap zorg ik ervoor dat uw auto weer perfect voor de dag komt.

Bedankt voor uw interesse,
Vic Leijs

Zo behandelen wij tot in perfectie

Een complete behandeling van het interieur en het exterieur van de auto is gericht op uiterlijk en bescherming.

Het streven is dan ook om uw auto perfecter te maken dan toen uw auto de fabriek uit kwam. Het maakt dus niet uit of uw auto nieuw of gebruikt is.

In dit streven is uiteraard van alles mogelijk.